søndag 20. september 2020

Høgkjølen Fjellcamp 16. - 18.09.

Med brukbar værmelding for det neste døgnet dro vi av gårde til Høgkjølen Fjellcamp. En helårs campingplass i Orkland kommune, 581 meter over havet. Vi har vært der med bobil en gang tidligere, da med den første bilen vår.  På Høgkjølen er det flere fastplasser for campingvogner og spikertelt, men også mange døgnplasser med strømtilgang. Sanitæranlegget er rent og fint. Det finnes innendørs tømmeplass for do. 
Spesielt i vintersesongen er dette et populært sted. Oppkjørte skiløyper og en liten bakke med skitrekk er tilgjengelig i området. I sommerhalvåret finnes det flere merkede turløyper, tjern og vann hvor du kan fiske samt sykkelveier. Blåbær, multer, tyttebær og sopp i skogen for den som liker den aktiviteten.
Været viste seg fra alle sider den dagen vi ankom. Neste morgen var det lettskyet og sol igjen. En perfekt dag for tur til fots. Med sekk og niste gikk vi først til Eggatjønna. I vakre omgivelser og  med nydelige høstfarger ble det fin tur. Etter som denne turen ikke var så lang, ble det også en tur på motsatt side av hovedvegen da vi kom tilbake til bilen. I løpet av kvelden og natta regnet og blåste det kraftig. Det fortsatte utover formiddagen. Derfor valgte vi å kjøre hjem igjen.
Denne plassen ligger kun en liten times kjøring hjemmefra. Derfor kommer vi nok til å dra hit flere ganger.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar