torsdag 20. november 2014

Helgetur til Frosta

Det ble to fine helgeturer til Frosta i løpet av høsten også. Med det fine sommer- og høstværet vi har hatt i år, har det vært helt ubeskrivelig (for en Trønder).  Kan nok ikke regne med at alle bobilsesonger blir så fin som årets. Når det i tillegg var vår første sesong med bobil, kunne vi ikke hatt mer flaks.  
På Frosta bodde vi på Hauganfjæra camping. En stor plass, med massevis av spikertelt. Ikke så mange bobilplasser, men til gjengjeld veldig fin standard på plassen, med alle fasiliteter. Det er ganske flatt på Frosta, og fint å sykle. Vi hadde en flott tur til Tautra, med Mariaklosteret og de gamle klosterruinene ved Klostergården. Vi handlet i butikken, som nonnenes driver. De lager såper og kremer  m.m. På Klostergården ( som ikke ligger ved nonneklosteret, men ved de gamle klosterruinene) spiste vi lunsj i den nydelige hagen, og handlet litt i gårdsbutikken. De har sitt eget ølbryggeri også. Kjøpte ikke øl denne gangen. Ikke plass i den lille ryggsekken vi hadde med.
Tok mange fine bilder, men de fleste ligger fortsatt på på kamerakortet. Bildene jeg har med i innlegget er tatt med Ipad, i nærheten av bilen.
En av dagene opplevde vi vårt verste tordenvær noensinne. Heldigvis gikk det bra med bilen og oss, men været gjorde en del skader på elektrisk utstyr rundt omkring.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar