mandag 29. juni 2015

Ikke bobiltur denne helga.

Værmeldinga for helga var fin. Det kriblet i i bobilfoten etter å dra på ny tur. Men vi har hus og hage, som også trenger stell. Derfor ble det arbeidsdag i hagen på lørdag, med tid til pauser for å nyte godværet. 

Søndag tok vi årets første tur til naustet vi har ved Trondheimsfjorden. Vi har aldri startet sesongen der så sent på året. Den dårlige forsommeren får ta skylda for det. Eldste sønn var der en tur i forrige uke og klippet gresset, som var halvannen meter høyt enkelte steder. Allikevel var det nok å gjøre for å få plassen så fin, som vi alle liker at den skal være. Deilig sommervær gjorde dagen fullkommen. Vi hadde ikke lyst til å dra hjem. Kveldene er ofte det beste med dette stedet. Vi har sola lenge, og det er trivelig å sitte ved strandkanten til den går ned. Kanskje tar vi med telt neste gang? Det er ikke vei dit, så bobil er utelukket her. Å ligge i telt i den fine, lyse sommertida er heller ikke å forakte.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Fire fine døgn på Hauganfjæra

Tidlig i august ble det fire fine døgn på Hauganfjæra Camping og Frosta. Det ble flere nydelige turer langs den vakre Frostastien, både på s...