onsdag 17. oktober 2018

Fantastisk oktobervær

Sannelig ble det enda en høsttur til fjells, med bobilen som anneks. Rene sommervarmen var det sist helg. På fjellet var det sterk vind, så det ble ikke så mye kos utendørs. Men en tur ble det, og mye innekos og litt jobbing. På vei hjem viste temperaturmåleren 22 grader. Uvanlig i oktober her i Trøndelg. Vakre høstfarger i naturen var det fortsatt.

1 kommentar:

 1. Hei! Etter mye "googling" på nettet etter Dreamer D50 Select dukket bloggen din opp! Ser at dere har akkurat den bilen vi går med planer om å bestille. Har ikke funnet noen forhandler som har akkurat en slik bil å vise oss enda. Så lurer på om det går an å spørre deg om noen spørsmål? Tenker mest på sengelengden når man ligger på langs i bilen? Hvor lange er sengene og er de like lange? På noen bilder vi finner ser det ut som de har forskjellig lengde. Lurer også på hvordan plassen er når en sitter i sofaen og en i stolen midt imot samtidig? Blir det for trangt?
  Har kikket på bildene i bloggen din. Dere har vert på mange fine steder. Dere har til og med kjørt forbi her hos oss i Ålvundfjord ser jeg!
  Vi har et fantastisk land å feriere i , og man behøver ikke kjøre langt for å få fine opplevelser!
  Hvis du ønsker å svare på spørsmåla mine kan du gjerne sende ei melding på tlf: 90694508 eller mail: lisenlarsen@outlook.com

  Mvh Elisabeth Larsen

  SvarSlett

Fire fine døgn på Hauganfjæra

Tidlig i august ble det fire fine døgn på Hauganfjæra Camping og Frosta. Det ble flere nydelige turer langs den vakre Frostastien, både på s...