onsdag 19. september 2018

To helgeturer til fjells - sju døgn til sammen.

To fine langhelger på fjellet i mye godt vær, og nydelige høstfarger. Det primære med turene også denne gangen var dugnadsarbeid på/ved sønnens hytte. Vi oppholdt oss stort sett utendørs. Hadde noen regnskurer, men de kom heldigvis på sene kvelden og natta. 

Når man er mye fysisk aktiv i godt voksen alder gjelder det å tøye og strekke ut i etterkant. Da unngår man (jeg) å bli så stiv og støl neste dag. Litt tid til avslapping ble det på tidlig morgen og sen kveld.
En ny sittegruppe i solid furu skulle beises og settes sammen i løpet av oppholdt. Tunge saker, som trengte muskelkraft for å håndteres.
Alle var godt fornøyd med det ferdige resultatet.
 
Yngste medlem av familien koste seg både inne og ute. Hun hadde stadig nye prosjekter/gjøremål på gang. 
På kveldstid ble det tid til kos i sofakroken.
Farmor og barnebarn arrangerte lunsjkafé en formiddag. Kundene betalte godt for seg, med 1000 kronesedler fra et spill.
5åringen likte seg godt som kioskansvarlig, og passet nøye på at alle betalte for seg.
I løpet av oppholdet ble det livlig aktivitet på to nabotomter. Store trær ble saget ned, og et stort bål brant på ene tomta. Snart blir det byggeaktivitet der også.
Vi brente også bål før vi dro hjem. Mye som samler seg av trematerialer og emballasje underveis. Nå er det jo tillatt å brenne bål, så det gikk greit. 
Vi kosa oss med lunsj ute i den nye sittegruppa siste dagen. Et supert opphold i vakre omgivelser var over for denne gang.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Fire fine døgn på Hauganfjæra

Tidlig i august ble det fire fine døgn på Hauganfjæra Camping og Frosta. Det ble flere nydelige turer langs den vakre Frostastien, både på s...