mandag 6. november 2017

Første overnattingstur med nybilen

Turen gikk til nabofylket i nord. Ikke så langt hjemmefra, men langt nok. Levanger Camping er en plass vi har besøkt flere ganger i de årene vi har hatt bobil. Vi liker oss godt der. Området er i stadig utvikling. Vi var de eneste døgncamperne denne gangen. Det var folk i noen hytter, og på et par av fastplassene.
I løpet av oppholdet fikk vi testet det meste i bilen. Alt fungerte utmerket. Gode, brede senger som vi sov godt i. Dieselvarme var nytt for oss, men den viste seg å være veldig effektiv. Det er god og delikat belysning i hele bilen. Kjøkkendelen er overraskende romslig, med en ekstraklaff i begge ender. Kjøleskapet går kun på 12 volt. Med to bodelsbatteri og solcellepanel vil nok det gå bra også. Hvis noe kan kalles negativt, så er det plassen på bad/do. Det er såvidt plass nok til å gjøre nødvendige toalettbesøk og vasking der. De positive tingene med bilen oppveier den ene negative.
Grønt gress og blomster i november er ikke så vanlig i vår del av landet. Med lav novembersol ble det mange fine fotomotiv.

Turmulighetene i nærmiljøet er mange. I enden av strandpromenaden i en retning ligger Magneten kjøpesenter. Der finnes det flere fine kafeer blant annet. I motsatt retning kommer du til Levangers bysentrum, med gode turmuligheter i flere retninger.

På hjemturen var det mye vakkert å se på.  Bildene er tatt gjennom en litt skitten frontrute, men det får gå.

Kanskje ble dette siste tur i år?  Vi får se. Været avgjør.  Med piggfrie vinterdekk kan vi forlenge sesongen både høst og vår.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar