mandag 7. september 2020

Tre døgn på Frosta ( 2.-5. sept.) og fine dager hjemme

September kan være både varm og vakker.  Vi har nok en gang hatt fine dager på Frosta og Tautra. Sykkeltur én dag. Jeg punkterte bakhjulet på den turen, så da ble det turer til fots etterpå. Ikke dumt det heller i disse fantastiske omgivelsene. Fin utsikt og gode dufter fra åker og eng. 
På bobilplassen var vi 8 biler første natta, 3 andre natta og 5 tredje natta.
Vel hjemme igjen var det tid for stell av plantene i hagen. Mange som fortsatt blomstrer fint. Spent på om rosebusken, som er full av knopper rekker å blomstre før nattefrosten er her. Nettene er allerede ganske kjølige.
Vi har kulturuke i bygda vår for tida. Det er litt av hvert som foregår, til tross for Coronatid. Alt er lagt godt til rette for å ta vare på folks sikkerhet og helse. Lørdag var det markedsdag med godt vær. Salgsboder, utstillinger, kafé og åpning av ny skatepark var noe av det som sto på programmet. To korps spilte og damekoret sang. På pensjonistforeningens kafè ble vi «spritet» og registrert av to unge damer, før vi fikk komme inn. Om noen blir syke i etterkant, er det lett å få tak i alle som var der.


I helga hadde vi overnattingsgjest. Yngste barnebarn. Det ble tur i skogen, der vi fant litt blåbær. 
Farmors IPad var fin til pianotimer. Hun lærte seg Lisa gikk til skolen, Sol ute sol inne og Soltrall i løpet av ettermiddagen. Keyboardet, som står på arbeidsrommet mitt blir nok neste steg i opplæringen.Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Fire fine døgn på Hauganfjæra

Tidlig i august ble det fire fine døgn på Hauganfjæra Camping og Frosta. Det ble flere nydelige turer langs den vakre Frostastien, både på s...