tirsdag 21. august 2018

Hyttebesøk med bobil

Sist helg besøkte vi vår yngste sønn med familie på hytta deres. Den ligger i underkant av halvannen times kjøring hjemmefra. I flott terreng like inntil grensa mot Forollhogna Nasjonalpark. De har plass til oss for overnatting inne,  men det er fint å kunne trekke seg tilbake til sitt eget lille krypinn. Deilig for vertskapet også vil jeg tro. Å bruke bobilen som anneks var supert. Det kommer vi nok til å gjøre flere ganger. 
Formålet med turen denne helga var først og fremst å delta på litt utendørs dugnadsarbeid. I tillegg til ble det også tid til hygge og avslapping for liten og stor.. Det var for det meste oppholdsvær, og sola var sannelig framme noen timer den også. 
Veien er litt smal og bratt på den siste strekningen, men med bybobil gikk det fint. Hadde nok hatt problemer med å komme fram med den forrige bilen, som var nær sju og en halv meter lang.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Fire fine døgn på Hauganfjæra

Tidlig i august ble det fire fine døgn på Hauganfjæra Camping og Frosta. Det ble flere nydelige turer langs den vakre Frostastien, både på s...