søndag 9. september 2018

Fine septemberdager på Frosta

Vi ankom plassen på torsdag ettermiddag. Det sto en bil der allerede. Etter hvert kom det et ungt tysk par med bil, henger og motorsykkel samt en bobil til. Varmt og godt å sitte ute om ettermiddagen og kvelden. 
Samme nydelige været neste dag. Vindstille og mer enn 20 grader. Det ble sykkeltur i det vakre landskapet, over til øya Tautra og lunsj på Klostergården. Det hører med på våre Frostaturer. Til middag spiste vi kald skinke, potetsalat og lokale grønnsaker, kjøpt på Tautra. 
Utover kvelden kom det stadig nye biler og vogner. Alle ledige plasser ble tatt i bruk. For det meste ganske store bobiler og campingvogner. Vi liker oss best når det ikke er så mye folk og trangt rundt oss. Derfor ble vi enige om å kjøre hjem på lørdag formiddag. 
Vel hjemme i vår egen innkjørsel fant vi ut at vi like gjerne kunne forlenge oppholdet i bilen noen timer. Vi laget oss middag og tok en hvil på senga, før vi drakk kaffe og tittet litt på tv. Ruslet inn til godstolen og Stjernekamp på NRK 1 utpå kvelden.
Våknet tilgodvær og god temperatur i dag (søndag) også. Tid for kos og litt jobbing i egen hage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Fire fine døgn på Hauganfjæra

Tidlig i august ble det fire fine døgn på Hauganfjæra Camping og Frosta. Det ble flere nydelige turer langs den vakre Frostastien, både på s...