onsdag 8. juni 2016

Frosta igjen :-)

Sist helg tok vi turen til Frosta og Hauganfjæra igjen. En veldig fin plass å komme til for et helgeopphold for oss. Vi dro tidlig på fredag ettermiddag. Regnet med at det var mange biler der da vi kom. Denne helga var det ikke det. Sto kun en bil der da vi ankom. Det var flere arrangement i nærheten, som nok trakk til seg bobilfolk også. Blant annet Vømmølfestivalen på Verdal. Værmeldinga for helga var ikke den beste. Litt guffent og kaldt på fredag. Det demper ikke den gode helgestemningen for oss. Vi fant oss en fin plass ved strandkanten. Etter hvert kom det flere biler, og i løpet av lørdag sto det 7-8 biler og en campingvogn her. I tillegg sto det et par biler og noen vogner på det øverste platået ved skogkanten.
På Hauganfjæra er det et stort antall fastplasser. Der var det en del folk i helga. Til tross for det var det lite å høre til dem. Plassen er stor, og folk og aktiviteter fordeler seg over et stort område.
Fredag kveld gikk vi oss en tur rundt plassen, og slo av en prat med hyggelige naboer. Ellers ble det innekos. Nytt sengetøy for sesongen (i krepp) var godt å legge seg i. 
Vi liker det enkelt. Frokosten vår er akkurat slik vi foretrekker den. To grove skiver med jordbærsyltetøy, et glass vann (meg), et glass melk til gemalen og pulverkaffe til oss begge. Denne helga hadde vi med hjembakt grovbrød.
 Etter frokost pakket vi hver vår lille sekk, og satte kursen for Frostastien i retning Tautra. Det var fint turvær, men litt kald vind. Det ble lunsj på rasteplassen ved moloen over til Tautra, før vi returnerte samme vei tilbake. Ble mest inneliv resten av lørdagen. Lesing, håndarbeid og tv. Sola var framme i perioder, og enkelte satt ute foran bilene sine, godt kledt. 
 Jeg bakte en eplekake før vi dro. Den smakte godt til kaffen. Litt godt i glasset ble det også.
 Nytt siden sist vi var her, er en fin minigolfbane. Den måtte vi  selvfølgelig prøve. Jeg tapte med ett fattig poeng.:-/ Søndag opprant med sol fra nesten skyfri himmel. Det var kaldt fra morgenen, men temperaturen steg raskt. Etter hvert ble det skikkelig sommervarme. Dermed ble det uteliv i flere timer før vi satte kursen hjemover igjen. Nok ei helg med mye godt innhold. Fornøyd!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Fire fine døgn på Hauganfjæra

Tidlig i august ble det fire fine døgn på Hauganfjæra Camping og Frosta. Det ble flere nydelige turer langs den vakre Frostastien, både på s...