mandag 22. mai 2017

Ny sesong - 2017

Vi hentet ut bilen i begynnelsen av april. Da var været ganske bra. Etter det ble det kaldere, mye snø og nattefrost. Det gjorde at bilen ble stående i ro ganske lenge. Fikk gjort unna service og diverse andre småting i ventetida.
12.- 15. mai ble det tid for helgetur. Værmeldingen lovet endelig litt sol og varmere vær noen dager.
Vi avsluttet fjorårets sesong på Frosta, og startet årets på samme sted. Det er alltid mye å bruke tida til der. 
Vi fryktet at det ville bli helt fullt, til tross for at det finnes mange plasser der. Derfor forhåndsbooket vi plass, og det var bra. I løpet av fredag ettermiddag/ kveld ble alle plassene tatt i bruk. Mye folk, men rolig og fint.
Både lørdag og søndag ble brukt til lange sykkelturer. Mange muligheter, og alltid noe nytt å se på i Trøndelags "grønnsaksfat" Frosta. Sen vår gjorde at ikke mye var kommet opp av jorda da vi var der. 
Allikevel duftet det godt av løk og annet fra jordene vi passerte på vår vei.

Vi drar ofte drar til Frosta og beskriver alt det fine vi opplever der. Derfor legger jeg her ut en link så du kan lese litt mer om alle severdigheter og fine turmål som er verd et besøk der.

Vel hjemme var det tid for å forberede 17. mai. Nasjonaldagen startet med gråvær og duskregn. Utover dagen ble det fin temperatur og litt sol. 


æ

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Fire fine døgn på Hauganfjæra

Tidlig i august ble det fire fine døgn på Hauganfjæra Camping og Frosta. Det ble flere nydelige turer langs den vakre Frostastien, både på s...