søndag 9. august 2020

Fin helg på familiegården

Vi har tilbrakt helga på slektsgården i Trøndelag. Yngste barnebarn var med oss denne gangen. Hun får akkurat plass i senga sammen med oss, i vår lille bybobil. Til neste år er hun nok for stor.
Sol, regn, vind, overskyet og sol igjen. Været viste seg fra alle sider i løpet av helga. Tross skiftende vær var helga innholdsrik og fin. Vi kosa oss både ute og inne. Fint samvær med slekta var veldig hyggelig. Å vandre i mitt barndoms rike, blant kjære hus og velkjente stier var veldig trivelig. En tur i skogkanten, for å plukke bringebær ga et par liter i løpet av en times tid. Tilbake i bilen ble det rørt bringebær med vaniljesaus til dessert. 
Trivelig å lære nye generasjoner om livet på en gård. Det er mye spennende som skjer der. Alt fra spredning av møkk til tankbilen som kommer og henter melka. Nærheten til dyra ga stor glede for den yngste. De driver økologisk melkeproduksjon på denne gården. 45-50 kyr, samt kalver og ungdyr. Moderne melkerobot har forenklet arbeidsdagen for dem. Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar